Proef de gezonde Funny Cupcakes van Ruth en Sandra

Proef de gezonde Funny Cupcakes van Ruth en Sandra

Proef de gezonde Funny Cupcakes van Ruth en Sandra

Ook tijdens de herfstvakantie blijft de keuken van Sandra geopend. De week wordt dubbel zo plezant, want Sandra krijgt hulp achter het fornuis van Ruth Beeckmans. Pret verzekerd!

Op maandag waagden de dames zich aan de Funny Cupcake Challenge voor Rode Neuzen Dag. Ruth sprak samen met Matteo Simoni en Olga Leyers de cupcakes-spotjes van VTM KIDS in. Maar in bakken is ze geen heldin! Sandra leert haar echter in een handomdraai om een makkelijke en gezonde cupcake te maken, met appelmoes en havermout. De gebakjes krijgen een rode neus met zelfgemaakte bessenconfituur. Ideaal om zelf eens te maken tijdens de vakantie!

Check hier het recept!

 

VTM Kids Funny Cupcakes Challenge

Je kan de gezonde Funny Cupcakes natuurlijk ook ná de vakantie maken, met heel je school. Er zijn nog altijd mooie prijzen te winnen voor scholen die deelnemen aan de Funny Cupcake Challenge van VTM Kids!

Alle info over de Funny Cupcake Challenge

De volledige aflevering over de gezonde Funny Cupcakes herbekijken, kan op de site van VTM koken. Ruth is nog een heel week op bezoek in Open Keuken, en alle gerechten staan in het teken van Halloween. Elke weekdag om 18.00 bij VTM!

Geen Funny Cupcake Challenge voor jou, maar toch iets doen voor Rode Neuzen Dag? TOP! Je steunt alvast alle jongeren met psychische problemen.

Ik steun een actie

map-icon

Ik verkoop Rode Neuzen

Nieuws

LADEN

Koninklijk bezoek in Oostende!

15-03-2018 Koning Albert en Koningin Paola brengen bezoek aan het OverKop-huis in Oostende als blijk van waardering voor de werking van OverKop en Rode Neuzen Dag.
Lees verder

Een radio- en infomobiel op school dankzij Rode Neuzen Dag!

05-06-2018 Met de steun van Rode Neuzen Dag heeft de organisatie Te Gek!? een droom kunnen realiseren. Samen met Sam De Bruyn van Qmusic stelden zij op 27 maart met veel trots de radio- en infomobiel voor.
Lees verder

De derde editie van Rode Neuzen Dag zet in op mentaal welzijn van jongeren op school

08-06-2018 Rode Neuzen Dag komt terug en zet zich dit jaar in op het mentaal welzijn van leerlingen! Ook jij kan opnieuw jouw steentje bijdragen.
Lees verder

Deel ons jouw idee om het mentaal welzijn van jongeren op school te verbeteren!

11-06-2018 Rode Neuzen Dag komt terug! Dit jaar is het ons doel om ervoor te zorgen dat de Vlaamse scholen weten wat ze kunnen doen om het mentale welzijn van hun leerlingen te optimaliseren. Daarvoor hebben we jouw mening nodig!
Lees verder

BV-kids maken een programma in het kader van Rode Neuzen Dag

03-08-2018 Zes jongeren van BV's maken kennis met minder fortuinlijke leeftijdsgenoten. Dat is het uitgangspunt van het nieuwe VTM-programma dat dit najaar zal worden uitgezonden. Het programma sluit aan bij Rode Neuzen Dag dat zich dit jaar focust op jongeren met psychische problemen op school.
Lees verder

Staf en Mathias aan je muur ten voordele van Rode Neuzen Dag!

12-09-2018 Vorige week kon je in Het Lichaam Van Coppens bij VTM zien hoe Staf en Mathias Coppens een reeks grappige foto’s namen. Het was meteen het startschot van hun nieuwe missie: door een streng dieet en trainingsschema willen ze op twee maanden tijd het lichaam van een onderbroekenmodel krijgen. Missie geslaagd! Wil je graag Staf en Mathias elke maand bewonderen aan je muur, dan kan dat! De kalender kost 7 euro en is vanaf vandaag exclusief te koop in alle winkels en op de website van Kruidvat. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe editie van Rode Neuzen Dag!
Lees verder

Maak kennis met de 5 nieuwe rode neuzen

16-09-2018 Tijdens de aftrap werden ook de vijf nieuwe Neuzen bekendgemaakt: Froufrou, Cara Mascara, Redman, Blije Barry en Fred Raket. Verzamelen, delen en uitwisselen, het mag en kan allemaal. Heel Vlaanderen wordt opgeroepen om een Rode Neus op te zetten en te tonen dat spreken over psychische problemen geen taboe mag zijn. De Neuzen zijn vanaf vandaag te koop bij alle Belfius-kantoren in Vlaanderen.
Lees verder

Startschot derde Rode Neuzen Dag: mentale gezondheid van jongeren op school staat centraal

17-09-2018 Ambassadeurs Evi Hanssen, Koen Wauters, Jonas Van Geel, Birgit Van Mol en Sam De Bruyn dromen van zoveel mogelijk Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen.
Lees verder
Aflevering 2 Jong Geweld

Realitycheck voor Jong Geweld in het teken van Rode Neuzen Dag

25-09-2018 In de aflevering van vanavond trekken de zes jongeren van Jong Geweld naar het psychiatrisch centrum van Pittem, waar ze enkele leeftijdsgenoten ontmoeten die er opgenomen zijn. Zeker het kijken waard!
Lees verder
Heidi stelde haar sweater voor in Parijs

CKS & Heidi Van Tielen hebben een neus voor geluk

28-09-2018 Zo leuk! Qmusic-dj Heidi Van Tielen en CKS hebben een exclusieve collectie sweaters ontworpen ten voordele van Rode Neuzen Dag. Vanaf 28 oktober in de winkel!
Lees verder

An Lemmens op avontuur met Robbedoes!

03-10-2018 Het gloednieuwe avontuur ‘Robbedoes en de Rode Neuzen’ is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel en Carrefour.
Lees verder

4 oktober: Werelddierendag!

04-10-2018 Op 4 oktober vieren we Werelddierendag! Geef vandaag je huisdier wat extra liefde... of snoepjes ;-)
Lees verder

Win een live uitzending van de Qmusic ochtendshow op school!

05-10-2018 Is jullie speelplaats klaar voor een live-uitzending van de Qmusic ochtendshow én een optreden van een coole Q-artiest? Sam, Heidi & Wim dagen jullie uit!
Lees verder

Moedige verhalen in NINA

06-10-2018 NINA, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, staat vandaag in het teken van Rode Neuzen Dag met drie straffe verhalen!
Lees verder

Doe mee met de Funny Cupcakes actie van VTM Kids en WIN!

08-10-2018 Wat is er beter dan een zelfgemaakte cupcake? Een cupcake waar je waanzinnig mee moet lachen!
Lees verder

World Mental Health Day: het scheelt als je deelt

10-10-2018 Heb je onze online reeks #inbeeld al ontdekt? Elke week een moedige & sterke getuigenis!
Lees verder

Ga naar de film met de cast van De Buurtpolitie!

12-10-2018 Op zondag 28 oktober staat het korps paraat voor “De Buurtpolitie @ the movies” in Kinepolis Antwerpen, ten voordele van Rode Neuzen Dag!
Lees verder

Stem op jouw favoriete song in de Rode Neuzen Dag Top 1000!

15-10-2018 Welk nummer helpt jou in moeilijke tijden? Qmusic lanceert de Rode Neuzen Dag Top 1000 voor muziek die emoties los maakt!
Lees verder

Registreer de code van je Rode Neus en win!

16-10-2018 Heb je de unieke code op de verpakking van je Rode Neus al ontdekt? Vergeet hem niet te registreren om toffe prijzen te winnen!
Lees verder

Organiseer een actie voor Rode Neuzen Dag!

18-10-2018 Een dance battle, een carwash, een zeepkistenrace of toch iets anders? Haal inspiratie uit onze nieuwe tv-spot!
Lees verder

Matt Simons zet z’n Rode Neus op

19-10-2018 Gisteren stond de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons op het podium van Het Depot in Leuven. En hij had z’n favoriete Rode Neus mee!
Lees verder

Mentale gezondheid op school begint in de kleuterklas

23-10-2018 Kleuters ervaren ’s ochtends al veel drukte, en dan moet de schooldag nog beginnen. Hoe pakt een Rode Neuzen School die stress aan?
Lees verder

MEDIALAAN ACHTER DE SCHERMEN komt terug!

27-10-2018 Benieuwd hoe het er achter de schermen van VTM en Qmusic aan toe gaat? Maak het mee ten voordele van Rode Neuzen Dag!
Lees verder

Actie in de kijker: Comedy show door stotteraars

29-10-2018 Bewonderenswaardig: mensen die stotteren, zetten hun angst opzij en betreden het podium!
Lees verder

Proef de gezonde Funny Cupcakes van Ruth en Sandra

30-10-2018 Sandra Bekkari heeft deze week bezoek: samen met Ruth Beeckmans maakt ze een gezonde versie van de Funny Cupcakes. Yum!
Lees verder

De Te Gek!?-infomobiel, vandaag in De Standaard

30-10-2018 Hanne Evenepoel getuigt in de Te Gek!?-infomobiel over haar moeilijke periode, om scholieren te informeren.
Lees verder

Rode Neuzen Dag-groetjes vanop de Boekenbeurs

31-10-2018 Nog tot en met 11 november kan je “Robbedoes en de Rode Neuzen” ontdekken op de Boekenbeurs in Antwerpen!
Lees verder

SMEG veilt unieke Mickey Mouse-koelkast voor Rode Neuzen Dag

04-11-2018 Slechts 3 van gemaakt in België… en dit exemplaar kan van jou zijn! Bied mee via Vakantieveilingen en haal dit stukje Disney-nostalgie in huis.
Lees verder

Unieke Rode Neuzen Dag-campagne langs de Vlaamse wegen

06-11-2018 Vanaf nu overal in Vlaanderen te bewonderen: de unieke Rode Neuzen Dag-campagne "Carpoolen, delen helpt"
Lees verder

De rode golf door Vlaanderen

06-11-2018 De laatste aflevering van Make Belgium Great Again riep zoveel mogelijk scholen op om zich te registreren als Rode Neuzen School. Maak deel uit de rode golf!
Lees verder

UPDATE - Rode Neuzen Dag XL – live in het Sportpaleis!

09-11-2018 Ontdek snel de artiesten die ook op ons podium zullen staan en verzeker alvast je tickets!
Lees verder

Voor elke actieheld een HLN-abonnement

09-11-2018 Steun jij Rode Neuzen Dag? Dan weet je wat er leeft in de wereld! Het Laatste Nieuws schenkt elke actieheld krijgt een gratis maandabonnement.
Lees verder

Bezoek de set van Familie!

11-11-2018 Grote fan van Familie? Dit is jouw kans om de nieuwe opnamestudio’s te ontdekken! Wij veilen twee toffe setbezoeken.
Lees verder

Rode Neuzen Dag is een initiatief van VTM, Qmusic en Belfius